Herleef de natuurreligieNatuurreligie een verloren beschaving uit de oudheid.Be whole again with nature

Het mooie van de oude natuurreligie is, dat jij je vrij kan bewegen, geen onderdrukking, zonder vrees etc. Wij hebben geen kerken, moskee, of dragen een burka, of wat dan ook nodig. Wij gebruiken de natuur als heilige plaats, onze religie komt vanuit onze hart.

 

Het Goddelijke verkeerd in ons, niet buiten ons. Mede hierom, kunnen wij overal ter wereld, op elke plek, buiten of binnen, elke ruimte gebruiken, om te eren of ritueel uit te kunnen voeren. Dat maakt ons vrij, omdat we het altijd bij ons dragen. Zo hebben we altijd contact, met de God, Godin en het Goddelijke. We zijn vrij, maar schade hierbij niemand. Wij geloven in de wet van 3, wat je zaait, oogst je en krijg je in 3 voud terug, het goede en slechte. 

 

Reis terug in de tijd, naar de verdwenen beschavingen die een zeer belangrijke rol hebben vervuld in de ontwikkelingen van de huidige westerse beschaving waarin wij nu leven. Waar eens man en vrouw een waren!

Durf met mij mee te reizen, naar deze oude religie, naar de verloren beschaving uit de oudheid. Waar mens, natuur en het Goddelijke samen gingen, de 3 eenheid. En ervaar dat elk geloof wat er nu heerst een zijtak is, van deze oude religie. De wortels liggen dus daar in een ver vergeten verleden.

 

Blessed Be Jolanda

Maak simpel je website Eigen site maken