Herleef de natuurreligieNatuurreligie een verloren beschaving uit de oudheid.Be whole again with nature

Veel Tarot readers en naslagwerken hebben de neiging om te geloven dat de omgekeerde kaart (op de kop gedraaid) posities niet relevant zijn. Wat veel mensen echter niet herkennen is, dat omgekeerd kaarten ons vaak voorzien van de oplossingen die wij hebben gezocht. Ze onthullen welke gedragingen we hebben en om ons bewust hiervan te worden. Belangrijke invloeden hoeven we niet perse bewust van te zijn geweest. Omgekeerde kaart zullen daarom ook aanmoedigend zijn, een verschuiving in een perspectief zijn.

 

Alle kaarten hebben hun unieke omgekeerd betekenissen die onderhevig zijn aan interpretaties. Sommige mensen vinden dit bijzonder ongemakkelijk vanwege hun off-putting. Echter, vaker wel, dan niet, omgekeerde kaarten hebben de neiging om belangrijke aanwijzingen te openbaren aan onze huidige problemen en situaties. In Tarot lezingen onthullen ze vertragingen, frustraties, verkeerd gerichte energie en onzekerheid. Ontdekken we waarom die dergelijke obstakels er zijn en helpt het u bij het verkennen van de gebieden die u nodig hebt om te veranderen. Ze dienen als wekdienst en openbaring te maken op welke gebieden iemand dat nodig kan hebben om er meer aandacht aan te besteden.

 

In de meeste Tarot lezingen wordt bij de omgekeerde kaarten ook aandacht besteed aan geblokkeerde energie. Vaak vertegenwoordigen zij de gebieden waar groei wordt geremd. De echte vraag ligt bij 'wat men moet doen om er aan te werken'.

Energetische blokkeringen komen voort uit de eigen emoties, psychologie, trauma uit het verleden, of spirituele stagnatie. We hebben ze allemaal en ze zijn er om onze eigen innerlijke harmonie en balans te vinden. In sommige gevallen kan energetische blokkeringen een doel hebben om ons te beschermen tegen informatie waar we nog niet klaar voor zijn om te verwerken. In andere gevallen zijn ze er om ons te beschermen tegen het krijgen van pijn.

 

Werken met de omgekeerde kaart kan een ontmoedigend proces zijn, maar het is wel noodzakelijke om je uit een situatie te halen, iedere nadeel heeft uiteindelijk zijn voordeel. Uiteindelijk leren ze ons iets over onszelf en helpen ze ons te ontdekken wie we werkelijk zijn. Een ander belangrijk aspect van de omgekeerde kaarten is hun verbinding met ons verleden. Omgekeerde kaarten kunnen problemen uit het verleden dat we niet hebben doorgewerkt onthullen. Dit geldt in het bijzonder voor Tarot lezingen die te maken hebben met de invloeden van een verleden.  De kaarten hebben de neiging om te onthullen waar we door een verleden gehinderd worden en kunnen helpen de verhindering op te heffen in een gewenste resultaat. Door deze onthulling kunnen we er aan gaan werken en verwerken (loslaten).

 

Veelvuldig voorkomende optreden is de liefdes tarot lezingen. Relaties kunnen al dan niet pril in het begin worstelingen geven door de projecties van een onverwerkte verleden. De kaarten in omgekeerde positie in de liefde van een Tarot lezingen gaat meestal om de invloed van iemands ervaringen uit het verleden van een relaties. Angst is de onderliggende wortel voor het grootste deel van onze relatie problemen. Omgekeerde kaarten kunnen de bron onthullen van de angsten en kan je helpen je angst te overwinnen wat een positieve houding geeft in je relaties.

 

Tenslotte elke omgekeerde inzicht kaart kan het eigen niveau van innerlijke conflicten openbaar maken. In een kaart lezingen kan een omgekeerde kaart ons incongruentie gevoel benadrukken. Ze kunnen ook benadrukken; “waar we onze problemen hebben geïnternaliseerd”. Deze kwesties heeft meestal betrekking op de onverwerkte emoties die ons blijven volgen in ons leven(s). Door bewust te worden van onze eigen innerlijke conflicten, kunnen we de gebieden ontdekken in ons leven die we willen veranderen. We kunnen leren om het pad van het hart te identificeren door onze zingeving en verbondenheid in deze wereld.

Ook al lijken omgedraaide kaarten een negatieve ondertoon te hebben ze zijn werkelijk een bakens van licht. Ze zullen ons altijd herinneren om te kijken buiten het gewone. In de meeste gevallen, omgekeerd kaarten zullen de doorgangen zijn naar innerlijke kennis. Ze zullen ons altijd  antwoord geven om verder te kunnen gaan.

 

Bron: Hicow 

Vertaald door Jolanda februari 2012, Mentrix  in de Natuurreligie

Maak simpel je website Eigen site maken