Herleef de natuurreligieNatuurreligie een verloren beschaving uit de oudheid.Be whole again with nature

Spreuken werden eeuwen lang over de hele wereld gebruikt en nog. In de tijd van het Romeinse rijk (daartoe behoorde het grootse gedeelte van Europa behalve het noorden), daartoe behoorde ook Egypte, Mesopotamië, de rest van noordelijk Afrika, maakte gebruik van spreuken. Maar ook alle landen die in die tijd van Alexander de Grote die deel uit maakte van de Helleense beschaving, deze culturen hebben elkaar duizenden jaren beïnvloed. 

Kleur, dag, maanstand, olie enz, kunnen bepalend zijn voor een spreuk en of magie. Het is geen dwingend gegeven, maar het draagt zeker bij, het versterkt alles en staat als een huis. Alles is met elkaar verbonden, die verbondenheid verbind en bind je spreuk tot kracht. Aan los zand heb je niets dat glijd door je vingers, doe je er water bij, wordt het al wat steviger en kan je er meer mee, zo simpel is het. Vraag jezelf dan ook af, waarom je het niet zo zou doen, van wat zich al decennia met elkaar verbind, zoals yin & yang, eb en vloed.

Wil je dat een spreuk/wens/magie in vervulling gaat en niet blokkeert, zorg dan dat emotie eruit zijn. Als je erin verwerkt "ik wou dat ik het nu had", is daar een maar in (wou) of "ik wil het echt, maar ik kan het niet krijgen", zit er een blokkade in, op deze wijze zal het je niet helpen het in vervulling te brengen. Daarom is het belangrijk om de emotie eruit de halen, anticiperen. visualiseert dat het al op weg is of dat het gebeurd. Lees meer hierover in verenmagie.

 

Iedereen kan een spreuk maken of met magie aan de slag. Echter om zonder enig weten aan de slag te gaan raad ik zeker af.
Pubers gaan vaak op onderzoek uit en willen ook wel experimenteren. Zo ook met witte magie, hiermee gaan ze vaak onwetend te werk, wat gevolgen met zich mee kan brengen, waardoor witte magie in een verkeerd daglicht komt te staan. Ga dus nimmer onwetend te werk.

 

Ik hoor vaak over glaasje draaien, wat men echter NOOIT moet doen!! Klik hier waarom niet.

Om je iets op weg te helpen in de wereld van spreuken klik hier
Verder help ik je op weg met enkele vormen van magie/spreuk, zie de sub rubrieken.
Rijzen er vragen of wil je meer op weg geholpen worden dat kan, je mag me per mail benaderen.

Maak simpel je website Eigen site maken