Herleef de natuurreligieNatuurreligie een verloren beschaving uit de oudheid.Be whole again with nature

Reiniging, wijden en bekrachtigen.

Mensen die elke vorm van de oude religie beoefenen maken gebruik van magische werktuigen bijv. bij inwijdingen en rituelen. Elk werktuig wordt gekoesterd en worden alleen gebruikt bij magie. Niet alleen in de natuurreligie maak men gebruik van werktuigen, de meeste religies maken gebruik van werktuigen in hun uitvoering van ceremonies.

 

Door je werktuig, sieraden, kaarsmagie, spreuken te zuiveren en te wijden in de 4 elementen, bekrachtigd je het ook om je doel waarvoor men het wil gebruiken te bereiken, hoe klik hier.  Zo kan men bijv. ook een 2 hands meubelstuk zuiveren. Op deze wijze ontdoe jij het van de energie die niet de jouwe is, want alles bevat zijn eigen energie vibratie en frequentie, mensen, dieren, planten, maar ook niet levende dingen, zoals meubels, stenen, radio etc. 

 

Kaarsmagie

Kaarsmagie stamt ongeveer uit 1200 v.Chr. vuur werd altijd met een spirituele eerbied aangestoken Een van de kenmerken van het element vuur is dat het een transformerende kracht is. Vuur zet dingen om in iets fundamenteel anders. Vuur is daarom uitermate geschikt als hulpmiddel bij magie omdat je met magie altijd een verandering tot stand wilt brengen. De kracht van vuur kan je helpen dit te verwezenlijken. Hoe werkt kaars magie klik hier

 

Veren magie,hoort bij het element lucht. Dit is een doeltreffende manier om natuur magie uit te oefenen. Lees het PDF bestand goed door en je zal versteld staan wanneer je het toepast.

 

Ritueel om Dierbaren te eren met Samhain PDF

 

Huis verkopen?

Je wilt je huis verkopen, om welke reden dan ook. Het laatste wat je wilt, is met dubbelen lasten te komen zitten.
Spreuk om je huis te verkopen klik hier

 

 

Maak simpel je website Eigen site maken