Herleef de natuurreligieNatuurreligie een verloren beschaving uit de oudheid.Be whole again with nature

Rune stenen, tarot, pendel, engelenkaarten, alles wat inzicht geeft is een orakel. Waar het mis kan gaan zit hem in de vraagstelling van een orakel. Een orakel trekken, in welke vorm dan ook, doe je niet zomaar vlug, vlug.. Als je een vraag aan het orakel wilt stellen, denk dan zeker goed na waarover je iets wilt weten.. Als je niet serieus en denkbeeldig je vraag stelt, kan dit de legging of pendel beïnvloeden.. 

Werken met een pendel is een wetenschappelijke kunst.. Sommige pendels zijn zeer kostbaar en heel mooi. Ander zijn zelfgemaakt of gekocht in een winkel. De pendel moet je aanspreken. Een gekregen pendel kan je helemaal niet liggen, dus zoek hem altijd zelf uit. Mijn pendel werd mijn ketting met een tijgeroog, die ik al jaren droeg. In de winkel kon ik nooit een geschikte pendel vinden. Totdat de ketting op een dag brak, ik hield de ketting voor me en het begon de beweging te maken zoals bedoeld is voor een pendel.. Beter kan niet, vanaf die dag werk deze pendel voor mij.

Kom je in een winkel wel een pendel tegen die je aanspreekt, denk dan niet dat deze pendel je gelijk kan dienen. 

Voor men de Pendel in gebruik gaat nemen, moet deze eerst gezuiverd worden van de energieën die het opgepakt heeft in de winkel, Hoe zuiver je een werktuig klik hier...

Nadat de pendel gezuiverd is, ga je je eigen maken met de pendel. Je draagt de pendel minstens 24 uur (liefs langer bijv 3 dagen) om je hals onder je kleding of draag de pendel in een buidel in een van je zakken bij je. Hierdoor komen jouw energieën in de pendel te zitten. Leg je pendel nooit in de zon, bij de verwarming of magneet. Laat ook nooit iemand anders met jouw pendel, pendelen. Hierdoor kunnen vreemde energieën in de pendel komen die storend kunnen werken als je hem zelf weer gebruikt. Houd steeds voor ogen dat je bij het pendelen in verbinding staat met een kosmische energie, een energie die onuitputtelijk is en met alles en iedereen contact kan maken. Ga daarom zeker zorgvuldig met je pendel om, bewaar de pendel dan ook bijvoorbeeld in een buidel, van zilver of zwart, of leg deze tussen bescherm edelstenen.

Het is heel belangrijk om eerst vertrouwd te raken met je orakel,  Speel er de komende tijd eerst zelf mee, maak het je eigen. Zorg altijd dat je neutraal gaat orakelen, alle emoties uit zijn. Emoties zijn slechte leidraden, ze zullen zeker een legging of pendel verstoren. Soms is het met pendelen beter dat de persoon voor wie je pendelt niet in de buurt is. Mijn ervaring leert dat er dan een te hoge (negatieve) trilling aanwezig is, die de pendel verstoort.  Sommige kaart orakels hebben ook een ondersteboven uitleg. Negeer dit niet. Het is niet voor niets, dat geeft aan dat je op dit moment niet in balans/evenwicht bent. Het kan je dan vaak helpen wanneer je zo’n kaart trekt met een duidelijk inzicht, zodat je weer in balans komt. Sommige  spirituele helpers, negeren een ondersteboven kaart, zij vinden het flauwekul. Toch is dit niet zo, je moet het zien dat je zelf ook op de kop kan staan van iets of situatie, hoe kom je weer met beide voeten op de grond? Simpel toch, niets is voor niets..

Meer uitleg over de orakels en aan de slag met een orakel en of pendel, klik hier voor het pdf bestand..                                                                         

Maak simpel je website Eigen site maken