Herleef de natuurreligieNatuurreligie een verloren beschaving uit de oudheid.Be whole again with nature

Hoe komt het dat we ons in een mythe laten meeslepen?

Mooi voorbeeld is mijn eigen ervaring hierin.

 

Ik was 25 jaar, mijn dochter was anderhalf jaar toen ik ziek werd, was veel moe etc. Wist niet wat me scheelde, toen zag ik een programma over mensen die bezeten waren geweest door de duivel. Ik weet het nog als de dag van gisteren, het was een programma van Koos Postema. Ik dacht dat is het, de duivel zit in mij, ik ging dat zo geloven en het maakte me zieker en zwakker. Na een maand kwam ik er per toeval achter dat ik wellicht PMS had. Ik had ondertussen wel zelf de duisternis naar me toe gehaald, door erin te geloven zat ik diep in die duisternis.

 

Door te gaan geloven dat ik PMS had en niet bezeten was voelde ik me langzaam uit die duisternis komen.  Het geloof dat ik niet bezeten was had ik overwonnen, dat dit niet kon en een verzinsel was vanuit de kerk. Door homeopathie werd ik beter van mijn werkelijk klacht PMS. Maar het heeft me een half jaar gekost omdat demon uit me hoofd te krijgen, nu weet ik beter, veel beter.

Nu ben ik me bewust, dat ik mezelf heb laten leiden naar de wereld van angst en chaos, niet een wezen. De mens zelf roept de duisternis op, of alle andere negatieve aspecten op zich af, omdat je met je simpelweg daarin gaat geloven.  

 

Hierin heb mijzelf laten leiden door een symptoom (oorzaak en gevolg), omdat ik niet wist wat er werkelijk speelde en weigerde naar mijn kern te gaan, gaf ik iets de schuld. We laten ons zelf leiden naar de wereld van angst en chaos, daar zijn we zelf verantwoordelijk voor. Wat is voor jou waar en wat niet, waar geloof je in en waarom? Waarom geloof je niet meer in de duivel/satan en laat een ander gelijksoortige wezen je wel de stuipen op het lijf jagen?

 

We kunnen ons dan afvragen, waarom wekt dit wezen of iets angst bij me op?

Wat moet ik nog uitdiepen om uit die wereld van angst te komen?

Welk oud karma of gebeuren moet ik van me afschudden?
 

Hoe komen we uit deze wereld van Angst en Chaos?

Dit heeft met name te maken met het kwantumbrein en de blauwdruk die we achten laten, al eeuwen lang, dus ook in de kosmos.
 

Vanaf 2012 moeten we juist van die angsten en bangmakerij af, anders maken we keer op keer met ons brein een blauwdruk wat we achterlaten in ons kwantumbrein zodat het telkens een reconstructies van een gebeuren, laten gebeuren, angsten keren terug in welke vorm dan ook. Dat doen we dus al eeuwen en eeuwen lang, dus het kwantumbrein van de kosmos zit vol ermee. 
 

We moeten daar vanaf, van die angsten, van die macht misbruikers, etc. door het te demonteren, door er niet meer in te geloven. Niet meer vanuit angsten te gaan leven etc. Maar vanuit vrede, liefde, passie, saamhorigheid, niet laten leiden door haat, afgunst, angsten, chaos, bangmakerij, want dat zijn onze ergste demonen onze satan in jou, laat ik maar zeggen.

Dat gaat natuurlijk niet vanzelf, daar moet aan gewerkt worden en dan kom je bij een punt, dat kan alleen jij veranderen. Weg met dat blauwdruk uit mijn kwantumbrein, weg met die reconstructie, ga uit mijn systeem want dat is het, het is van mijn, niet van een wezen, niet van iets of iemand, van mijn, want ik laat het binnen.

 

Hoe kom ik eruit?

Door te kijken waarom je dit angstig gevoel hebt en er aan te gaan werken.

Je geloof niet in Satan, je weet ook waarom, dus geloof dan ook niet in een ander soortgelijke wezen, laat je daar dan niet door vangen, anders reconstrueer je het keer op keer. Bekijk het vanuit nuchterheid vanuit een realiteit, stap uit de wereld van angst en chaos uit de duisternis, door er niet meer in te geloven! Alleen zo komen de reconstructie uit ons kwantumbrein uit het blauwdruk. Zolang dit niet gebeurd, zoals we in de ban blijven van allerlei angsten door wat dan ook, reconstrueren we de angst hierover op, we blijven erin hangen, zodat het zich blijft voorzetten. Zo blijven we Angst en Chaos creëren, blijft er haat, afgunst, oorlogen, machthebbers, demons komen.

 

Het is niet makkelijk, dat geef ik toe, maar door de juiste signalen op te vangen hetzij van andere of iets anders, kan zeker bijdragen. Zoals een duwtje in de rug krijgen bij het fietsen in tegenwind, het maak het fietser lichter en toch trap je zelf mee. Want tenslotte moet je, jezelf bevrijden uit deze wereld van Angst en Chaos. Maar als het je lukt, er bovenuit te stijgen, geeft dat licht maar zeker verlichting. We hebben hierin als mensheid nog een lange weg te gaan, om al die angsten,chaos uit ons systeem te krijgen, uit de wereld te gaan van angst en chaos en in de wereld van liefde, passie, saamhorigheid etc. voorgoed te stappen. Dan moet men als ware een sociale opoffering doen, delen, jezelf niet boven een ander plaats. Dat geeft een tweestrijd, net als in de politiek, links versus rechts

Maar iedere stap die gezet wordt naar de wereld van licht, vrede, liefde, passie, saamhorigheid etc. begint bij jezelf en als wij natuurreligie beoefenaars, daar met ons allen aan werken, zeker in goed vertrouwen en in liefde en saamhorigheid met elkaar, komen we al een heel eind.

 

Ik geloof er stellig in; als we uit alle angst stappen, onze eigen verantwoording dragen van het verre verleden, heden en toekomst etc., dan demonteren we alle blauwdrukken uit ons kwantumbrein en uit het brein van de kosmos en verslaan we voorgoed de duisternis met daarin hun aanhangers, macht misbruikers, etc. Zonder dat, hebben we als mens op moeder aarde nog een lange weg te gaan. Dan blijven machthebbers en andere personen en of wezens met duistere krachten ons in hun greep houden.

 

Uitspraak van Ghandi

Geluk is er,

als dat wat je denkt,

wat je zegt en wat je doet,

met elkaar in harmonie is.

 

Jolanda Mentrix 
Herleef de natuurreligie

 

Maak simpel je website Eigen site maken