Herleef de natuurreligieNatuurreligie een verloren beschaving uit de oudheid.Be whole again with nature

Uit het feit dat iemand als pegan geboren is volgt niet automatisch dat hij of zij ook grotere paranormale vermogens aan de dag zal legen; deze zijn een toegift. Een pegan is iemand die met magie kan werken, een individu met een ondefinieerbaar geestelijk vermogen dat hij of zij ten nutte kan maken en manipuleren om gebeurtenissen en omstandigheden in zijn of haar eigen leven of in dat van anderen in positieve of negatieve (zwarte magie) zin te beïnvloeden en te veranderen.

 

Onze verre voorouders hadden dit zintuig nodig om in hun barre habitat te overleven. Het vertelde hun waar goede jachtgronden te vinden waren en waar vijanden op de loer lagen, maar naarmate de mens verder evolueerde, atrofieerde dit zesde zintuig omdat het niet langer nodig was. Veel jonge kinderen bezitten van nature de gave van helderziendheid, maar die neemt af wanneer ze ouder worden en ten slotte gaat dat prachtige vermogen geheel teloor.

 

Meditatie tip

Probeer je geest leeg te maken en iedere gedachten van storende aard uit je bewustzijn te weren, door je bijvoorbeeld voor te stellen dat je in iets donkers kijkt en er één mee wordt, bijvoorbeeld een stuk zwart fluweel; het is voor een beginner heel moeilijk zijn geest helemaal te legen en dit trucje helpt daar heel goed bij. Vergeet niet dat meditatie net als elke spirituele inspanning geduld en oefening vereist, maar door het regelmatig te doen maakte zich de procedure verrassend snel eigen.

Meer informatie over Helderziend-Helderhorend-Helderwetend, PDF
Jolanda © augustus 2016

Maak simpel je website Eigen site maken